Sevald har skrevet proffkontrakt

Sevald Birk Bøkestad Andreassen er tatt opp i a-stallen til Ranheim.

Sevald etter kontraktsigneringen (foto: Ranheim IL)

– En spiller med de riktige verdiene

Forrige uke spilte han hele kampen og scoret et flott mål da Ranheim spilte mot naboklubb og divisjonskollega Stjørdals/Blink.

Han er nå blitt fast inventar på Ranheims førstelag, som jakter opprykk til Eliteserien fra nåværende divisjon «Obos-ligaen».

Spillerutvikler i Ranheim, Jonas Lian Hansen, sier følgende om Sevald via klubbens eget nettsted:

– Sevald er en spiller med de riktige verdiene, som har jobbet hardt, godt og tålmodig over tid. Han gir alltid alt han har, og er meget tilpasningsdyktig. Han har hatt fokus på egen utvikling og har bidratt stort til samholdet i rekrutt så lenge han har vært der.

Selvald i aksjon for BILs guttelag (foto: Simon Aldra)

Debuterte på BILs a-lag som 15-åring

Sevald kom til BIL som 13-åring i 2017 fra talentfabrikken Vevelstad IL, og debuterte på a-laget året etter, da han akkurat hadde fyllt 15 år. Videre gikk ferden til Ranheim høsten 2019, hvor han har slitt mye med skader.

I fjor var han imidlertid tilbake for fullt, og spilte blant annet fem kamper for rekruttlaget.

Hovedpersonen selv skryter av tilværelsen i klubben:

– Ranheim Rekrutt i helhet har vært en arena hvor jeg har utviklet meg både på trening og i kamp. Det skyldes mye den unge gruppa med positiv energi som gjør at jeg gledet meg til å dra på hver eneste trening. Jeg tror ikke du blir god i noe som helst hvis du ikke elsker det du holder på med, og når sporten og folkene rundt er som de er i Ranheim gjør det utviklingen artig.

Vi i BIL fotball ønsker Sevald lykke til videre i Ranheim, og gleder oss til å se ham spille i OBOS-ligaen i sesongen som kommer!