Referat fra årsmøtet

Referat og årsmelding fra årsmøtet i fotballgruppa.

Noen av de som deltok på årsmøtet

Noen av de som deltok på årsmøtet

Trekker seg tilbake

Under årsmøtet ble det klart at Ole Inge Jenssen trekker seg etter hele tjue år som formann. Han skal imidlertid fortsette i styret.

I tillegg trekker Roy Arve Pedersen, nestleder Renate Mathisen og kasserer Knut Anders Vongraven seg ut av styret. Det er disse fire som er avbildet øverst i denne saken.

Vi takker alle disse for fantastisk innsats i BIL fotball. Roy Arve skal fortsette i en annen rolle, mens Knut Anders ikke har planer om å gi seg i den lukrative teltutleiegruppa vår – vi blir altså (heldigvis!) ikke kvitt dem med det første.

Ole Inge deler ut blåklokka til Arnt Schjølberg

Ole Inge deler ut blåklokka til Arnt Schjølberg

Heder og ære til Arnt

Årets blåklokke ble gitt til Arnt Schjølberg. Schølberg har sittet i Torghattmessestyret i tretten år, og i fotballstyret i tre år. Slike som ham vokser ikke på trær, så dette var vel fortjent.

Ekstraordinært årsmøte

Bjørn Arve Bønå og Jan Solbakk i valgkomiteen har funnet nytt styre, bortsett fra ny leder, som kan ta over etter Ole Inge. Det blir derfor kalt inn til ekstraordinært årsmøte når dette er klart.

Les mer om dette i referatet under. Her kan dere også se på årsmeldingen til fotballavdelingen og fra alle lagene som har deltatt i seriespill 2014.

LAST NED

Årsmøte

Årsmelding