Endelig – nå kan det trenes normalt

622 dager har det gått siden spillere over 20 år sist spilte fotballkamp i BIL. Fra og med søndag ser man lyset i enden av koronatunellen, når de over 20 år endelig kan trene med fullkontakt igjen.

Om ikke lenge får vi sannsynligvis atter en gang se Marius Heide Horn fly opp og ned en fotballbane nær deg | Foto: Jøran Horn

Ikke trent med kontakt på 16 måneder

Helt siden det ble stengt rundt månedskiftet februar – mars i 2020, har ikke de over 20 kunne trene med kontakt. Det har naturligvis påvirket motivasjonen negativt for de aller fleste.

BILs senior- og juniorlag har hatt samkjørte treninger i hele vår, men nesten bare juniorspillere har møtt så langt. Ikke så rart, når seniorspillerene ikke har kunnet bli benyttet til annet enn kjegler og keepere.

Håper å se gamle og nye spillere på treningsfeltet

Forhåpentligvis vender de gamle kjente tilbake når BIL-seniorene starter normale treninger fra og med mandag neste uke.

Vi håper også å se nye fjes. Alle som ønsker å spille og/eller trene fotball hos oss er hjertelig velkommen. Se lenken til A-lagets facebookgruppe lenger ned på denne siden.

Enkel serie fra august

I følge NFF Nordland er planen å starte opp seriespill igjen fra august, med enkel serie – altså at lagene kun møtes én gang.

Denne serien er foreløpig ikke satt opp, men motstanderne – med mindre lag har trukket seg siden sist – blir Grane, Vega, Mosjøen 2, Herøy/Dønna, Sømna og Radaasen

ØNSKER DU Å SPILLE JUNIOR- ELLER SENIORFOTBALL I BIL?

Meld deg inn i A- og juniorlagets facebookgruppe!

Trykk her for å besøke siden

Dersom lenken ikke fungerer, søk etter Facebook-gruppen «BIL A/Jr».