Berit er ny fotballeder!

Vi er kjempeglad for å kunne presentere Berit Aasberg som ny fotballeder!

Berit smiler i Bodø mandag kveld. Foto: Bjørn Arve Bønå

Dagens ekstraordinære årsmøte i BIL fotball hadde ett mål for øye – nemlig å få en ny leder inn etter at Kjell Rune Stavang gikk av tidligere i år.

Valget falt på Berit Aasberg. Hun blir den første kvinnelige fotballederen i BIL fotballs historie.

Hun tar over etter Arne Robert Hartvigsen, som har styrt skuta på sikkert vis i sin rolle som midlertidig leder etter at Kjell Rune Stavang måtte gi seg tidligere i år.

Stolt og ydmyk

– Det er med ydmykhet at jeg i dag kan takke for den muligheten årsmøtet har gitt meg med å lede fotballen videre i ei positiv retning, sier Berit Aasberg på telefon fra Bodø. Hun kunne ikke selv delta på kveldens ekstraordinære årsmøtet da hun for tiden er på jobbreise.

– Jeg ser frem til å videreføre det flotte arbeidet som er gjort, og være med på å leve opp til det kvalitetsstempelet vi i dag har fått av NFF Nordland (BIL fotball er nylig blitt kvalitetsklubb, red. anm.).

– Vi har et fantastisk styre i fotballen med mye erfaring og spisskompetanse på flere områder som sammen ønsker å utvikle klubben videre.

Berit fulgte det ekstraordinære årsmøtet via Teams

Ønsker godt samarbeid på Sør-Helgeland

En av Berits fremste fanesaker, er å få til et tettere samarbeid mellom klubbene i distriktet, til det beste for utøverne.

– Jeg ønsker at BIL fremover skal være en god «storesøster» for de øvrige klubbene på Sør-Helgeland, og skal bidra med mine egenskaper for å skape et større samarbeid mellom klubbene, slik at alle som ønsker å spille fotball i Brønnøysund skal ha et godt tilbud, både på topp og bredde, avslutter vår nye fotballeder.

Nytt styremedlem

I tillegg til ny fotballeder, ble Tina Valan valgt inn som styremedlem.

Det gjør at fotballstyret nå teller syv personer fordelt på fire kvinner og tre menn.

Se alle styremedlemmer her.