Tre år på rad for BIL J16

Både J16 og J14 vant sine klasser under Namsos Cup denne helgen, mens G16 kom til semifinale.

Tre år på rad

BIL stilte med to lag i jente 16-klassen. Begge lag spilte meget godt innledende, og vant sågar sine puljer. I semifinalen gikk begge lag ut av sine respektive dueller mot Hållingen og Sømna med henholdsvis 4-2- og 4-1-seier, noe som betød BIL mot BIL i finalen. Det var derfor få som ble overrasket at BIL faktisk endte opp med å vinne også denne. For ordens skyld var det BIL 1 som stakk av med 5-3-seier.

Med dette gulltrofeet har BILs 2003-lag vunnet cupen tre ganger på rad, de to siste i J16-klassen.

J14 vant også

Med full pott i sin pulje gikk våre 14-årsjenter til semifinale, hvor de møtte et Steinkjerlag som også kunne skilte med fire seiere og full pott. Det er vel ingen overdrivelse å si at de to beste lagene møttes allerede her. En spennende kamp endte til slutt med 4-3-seier til BIL.

Det betød finale mot Spillum, et lag de slo 3-1 i puljespillet tidligere på dagen. I finalen gasset de på ytterliggere, og kunne løfte pokalen etter overlegne 5-1.

Guttelaget til semifinale

I gutteklassen spilte BIL seg til semifinale etter tre seire og ett tap i puljespillet. Der måtte de imidlertid gi tapt for Namsos 5, som også vant finalen mot storfavoritt Namsos 1.

Se alle resultater fra Namsos Cup her


Guttelaget inntar frokost tidlig søndag morgen
Begge BILs J16-lag og J14-lag jubler for seieren