Torghatten Cup 24. oktober

I anledning den offisielle åpningen av Torghatten Arena, en innendørs fullstørrelseshall for fotball, har vi den glede å invitere til fotballturnering for bedriftslag i Brønnøysund 24. oktober.

Fotballturneringen er for seksmannslag (5+keeper) og vil altså foregå i Torghatten Arena i sentrum av Brønnøysund. Vi tilbyr også bankett med mat og drikke på lørdag, i tillegg til Oktoberfest iBrønnøy lørdag kveld.

Vi har egen klasse for både herre- og mikslag. På mikslag må man ha minimum to av hvert kjønn på banen for et lag til enhver tid. Spilletid blir mellom 12 og 15 minutter. Tidspunkt for første og siste kamp er fortsatt noe uvisst, men ca 10-16. Dette avhenger av antall påmeldte lag.

Flotte premier til vinnere og tilfeldig utvalgte lag/deltakere.

Pris per lag er satt til 1000,-. Pris for bankett er 495,- per deltaker og inkludert billett til Oktoberfest lørdag 24. oktober.

I tillegg til Torghatten Cup er det altså Oktoberfest iBrønnøy. Oktoberfest er en todagers høstfestival med kjente nasjonale og internasjonale artister som foregår på egen festivalarena i sentrum. Det er også prisfest på Amfi Havnesenteret og Høstmarked i sentrum av Brønnøysund – alt dette samme helg som selve cupen.

Sjekk iBrønnøy for oktoberfestens program (ekstern lenke)

For overnatting, ta direkte kontakt med Thon Hotell Brønnøysund. Vi har avtalepris.

PÅMELDING

  • Send e-post til post@bilfotball.no
  • Med i påmeldingen må vi ha lagnavn, navn og telefonnummer på kontaktperson. Det må også opplyses om hvilken klasse dere ønsker å delta i – MIKSKLASSE: minimum to av hvert kjønn på banen på et lag
  • Påmeldingsavgiften på 1000,- settes inn på kontonummer: 4509 20 20421 (merk betalingen med deres lagnavn)
  • Vi må også ha navn på alle spillere som ønsker billett til bankett + oktoberfest (495,-/person) – Komplett liste må sendes senest 17. oktober.

NB: Siden dette er en fotballturnering for venne- og bedriftslag, ser vi helst at lag ikke fyller opp troppene sine med aktive fotballspillere. At en og annen aktiv spiller er med hos sine respektive bedrifter er naturligvis greit.

Hotellovernatting

Overnatting på Thon Hotel Brønnøysund 23.–25. oktober: –

  • Kr. 795,- pr. enkeltrom / døgn
  • Kr. 795,- pr. dobbeltrom / døgn
  • Kr. 200,- pr. ekstraseng / døgn

Prisen gjelder på bestilling gjort senest innen 09.10.15 og så lenge vi har ledig rom. Betaling direkte før avreise fra hotellet.

NB: Dere må huske å vise til Torghatten Cup for å få denne avtaleprisen.

 

PÅMELDINGSFRIST 17. OKTOBER