Tapte med bare ti spillere

BIL spilte meget bra hjemme mot Stålkameratene inntil det ble delt ut et sjeldent rødt kort.

Hjemmelaget tok tak i ballen fra start av, og hadde usedvanlig høy ballbesittelse mot et Stålkameratene, som slet med å komme nærme de blåhvite.

August under en A-kamp tidligere i år

August (16) en av flere unge BIL-gutter som spilte svært bra frem til BILs røde kort. Her fra en tidligere kamp.

Vakker scoring

BIL manglet for øvrig en rekke spillere, og flere nye unggutter var i troppen. Blant annet var flere av de som startet så vidt fyllt 16 år.

Et vakkert angrep sørget for fortjent 1-0-ledelse til BIL. Espen Øverås fikk æren av å sette ballen forbi keeper, men dette var et lagmål av det nydelige slaget.

Tabbe og rødt kort

Ti minutter før pause gjør BIL en stor feil bak i forsvaret. Upresset gir man ballen til en Stål-spiller, og da ble det helt åpent bak og 1-1. Veldig unødvendig å gi et opprykksjagende Stål-lag gavepakker som dette.

BIL fikk noe panikk av baklengsmålet, for minutter senere gjør de nok en feil som gir Stålkameratene en sjanse som de får avsluttet på. Ballen går forbi keeper, og Abdi Mustaf redder av ren refleks ballen med hånda på streken, noe som ga rødt kort og straffespark. Abdi debuterte for øvrig med startplass på venstrebacken, og spilte strålende frem til han måtte av banen.

Dette var BILs første røde kort på to år.

Andreas Maximus i BIL-målet, som var en av flere debutanter på et svært ungt BIL-lag – reddet skuddet, men bortelaget scorer på returen.

Slet met 10 mot 11

I andreomgangen greier ikke BIL omstille seg til å spille med 10 spillere, og Stålkameratene skaper flere muligheter. De scorer to mål og resultatet blir til slutt 1-4.

Kampen avgjøres dessverre på rødkortet, for BIL ble skjeve i formasjonen og veldig baktunge, noe som ga et svært rutinert Stål-lag mye plass å spille i.

BIL møter Meløy – som slo Sandnessjøen for en uke siden – neste lørdag.