Tap og seier

BIL-seniorene er akkurat begynt å kjøre hjem til Brønnøysund igjen, etter å ha reist seg betrakelig etter tapet på lørdag.

Tap og utvisning mot Drag

Lørdag tapte BIL 3-0 borte mot Drag i Tysfjord, divisjonens nordligste lag.

Målscorere: Tobias, Fredrik og Stian

Målscorere: Tobias, Fredrik og Stian

Bortelaget lå under 2-0 før halvtimen var spilt, men til tross for noen gode reduseringssjanser, greide ikke de blåhvite å klamre seg tilbake i kampen. På overtid la Drag på til 3-0.

Åtte minutter tidligere fikk Henning Borgen Gladsø marsjordre etter å ha mottatt sitt andre gule kort, på svært unødvendig vis.

Slo tilbake mot seriejumboen

Søndag var det langt bedre takter fra BIL, som etter tjue minutter ledet hele 4-0, takket være mål av Fredrik Kristiansen, Tobias Lund Korsgaten og guttespiller Stian Kristiansen (2).

Saltdalskameratene fikk et trøstemål godkjent i andre omgang, men det var ingen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren. Det betyr at laget fra Rognan fortsatt står uten et eneste poeng så langt i årets sesong.

Skade og mange advarsler

Bussjåfør Svenn Gunnar Halsen rapporterer om mange kort i Rognan.

– I går ble det delt ut mange kort uten at det var grunnlag for det. I dag ble det også delt ut flere kort, men denne gangen var det på sin plass. Ingen av kortene ble delt ut til våre gutter, forteller han.

Måtte ut med skade: Joakim Stormo Halsen

Måtte ut med skade: Joakim Stormo Halsen

Joakim Stormo Halsen måtte forlate banen med skade i løpet av oppgjøret etter en takling, men pappa Svenn Gunnar Halsen kan fortelle at det står bra til med midtbanespilleren.

– Det er sannsynligvis ingen fare for at han må stå over neste kamp, opplyser Halsen, rett før han skal til å starte bussen og ta fatt på den lange ferden hjem til Brønnøysund.

Fortsatt tabelltopp

BIL leder nå med tre poeng foran Åga på andreplass. Det skiller fire poeng ned til tredjeplasserte Innstrandens, men BIL har to kamper flere spilt enn Salten-laget, og én kamp mer enn Åga.

Neste kamp er hjemme mot nettopp Innstrandens, og med seier her har man mulighet til å stikke fra deres kanskje argeste utfordrer i kampen om opprykksplassen til tredjedivisjon.