Spillselskap har satt odds på BIL

Et annerkjent nettbasert spillselskap ser på Rana FK som årets favoritt til å rykke opp til Norsk Tipping-ligaen. BIL ser de på som blant de tre klart svakeste lagene.

Rana med monsterbudsjett

Ikke overraskende er det Rana FK som anses som favoritter til å ta førsteplassen. Det nyoppstartede Rana-laget er en fusjon mellom Mo og Stålkameratene, og ryktes å ha et fantasibudsjett klubber som BIL bare kan oppnå ved å bruke editor i Football Manager.

Med sine 1.40 i odds er Rana den desidert største favoritten blant alle landets fjerdedivisjonsklubber.

Sikret seg rutinert Eliteseriespiller

På plassen bak finner vi Fauske Sprint, som har sikret seg eliteseriespiller Thomas Jacobsen fra Bodø/Glimt. Jacobsen har over 200 kamper for Glimt, og vil naturligvis forsterke laget med base rett utenfor Bodø.

Beste stall på mange år

Et lite gap under finner vi velkjente Mosjøen, og et lite byks ned igjen – dersom man leser oddsen – finner vi Grand Bodø og Innstrandens. Sistnenvte mønstrer etter eget sigende sin beste stall på svært mange år. På samme odds finner vi Stian Thetings Sandnessjøen. Theting la opp etter forrige sesong og skal bare være trener denne sesongen.

Åga årets overraskelse?

På de tre siste plassene, og et oddsbyks ned finner vi lagene med de laveste budsjettene i årets serie; nemlig BIL, Åga og Hemnes.

Hemnes er nyopprykket og et ukjent blad for lagene i HESA. Åga på sin side har nytt godt av den nevnte fusjonen i Rana-fotballen, og fått over spillere fra Stålkameratene og Mo. De kan bli årets overraskelse.

Åga er for øvrig det eneste laget i serien med førsterundeplass i NM, og gevinsten for å slå Sandnessjøen og Innstrandens i kvalifiseringen er et hjemmeoppgjør mot selveste Bodø/Glimt på Hauknes Stadion.

Så er det opp til BIL å vise at de ikke ønsker å bli noen kasteball i årets sesong.

Full odds

LagOdds
Rana1.40
Fauske Sprint4.00
Mosjøen8.25
Grand Bodø15.00
Innstrandens20.00
Sandnessjøen25.00
Brønnøysund40.00
Åga50.00
Hemnes50.00