Null uttelling for BIL

banett_BIL-Mo2

BIL maktet ikke å score mål, til tross for mange sjanser (Foto: Banett.no)

(BA-nett): BIL spilte en meget bra kamp hjemme mot Mo ILs reservelag, men fikk ikke lønn for strevet.

BIL spilte sin beste kamp så langt i sesongen mot Mo2 på kunstgresset i ettermiddag. Hjemmelaget hadde hevet seg mange hakk sett i forhold til tidligere prestasjoner, presset høyt og skapte mange sjanser

Etter 15 minutter hadde BIL allerede hatt to dødballer i tverrligger. Altså var det kun centimeter som skilte fra 2-0. Først et frispark fra 18 meter rett i tverrligger signert Fredrik Kristiansen, og like etterpå headet Atle Øksnes en corner i samme metallstang.

Etter 20 minutter ble Sondre Estensen skadet etter å ha hektet seg fast under en corner. Estensens fravær tok luften ut av BIL, som savnet sin midtbanemotor. Dermed dabbet spillet av og BIL skapte lite resten av omgangen. Mo2 skapte imidlertid mindre, og fikk bare en avslutning på mål som Tommy Horn hadde null problem med å hente inn.

Andre omgang startet som første. BIL går ut i 100 og presser høyt. Det ga rom for moværingene, som kom til flere gode kontringssjanser. Her var Tommy Horn god å ha. Den unge keeperen berget mest sannsynlig BIL i dag med flere gode redninger. Blant annet med et tigersprang som reddet et skudd som de fleste både på og av banen så i mål.

Etter hvert kom regnet, og da våknet BIL. Kalddusjen ga nytt initativ til hjemmelaget som igjen begynte å vinne baller og skape sjanser. Men BIL manglet killerinstinkt i dag, og fikk ikke mål. Det gjorde heller ikke Mo, og da endte det 0-0 – selv om BIL hadde fortjent 3 poeng.

– Vi manglet selvtillit foran mål, konkluderer trener Bertil Einvik, som likevel kan skilte med BILs andre poeng for sesongen.