Leif Morten ny leder i BIL fotball

Leif Morten Slotvik er valgt som ny leder etter mandagens ekstraordinære årsmøte.

Han tar dermed over etter mangeårige leder Ole Inge Jenssen, som gikk av etter årsmøtet i februar.

Slotvik, som har fem aktive barn både på jente- og guttesiden i klubben, kommer rett fra ledervervet i IL Tjalg.

BILfotball.no tok en kort prat med Leif Morten umiddelbart etter at møtet var hevet.

Hva tenker du om din nye rolle som leder i BIL fotball?

– Det blir ei utfordring naturligvis, for jeg har ikke vært leder i BIL fotball før, men utfordringen tar jeg med strak arm. Jeg ser i BIL at organisasjonen er god, med flinke folk i styret, og med et sportslig utvalg og trenere til alle lag.

Leif Morten sammen med resten av styret

Leif Morten sammen med resten av styret (trykk for større bilde)

Du har jo litt erfaring som leder tidligere, i Tjalg?

– Ja, det var riktignok som leder i selve idrettslaget, men jeg har vært en kort periode i fotballgruppa også, og fikk se hvor mye arbeid som ligger i dette.

Har du noen umiddelbare tanker på hva BIL fotball bør jobbe med fremover?

Noen tanker har jeg jo. Blant annet med å likestille dame- og herrelaget i BIL. De signalene jeg har fått går på at dette kanskje ikke er gjort. Dette er uansett en bagatell slik jeg ser det, og noe vi blir enige om og budsjetterer i forhold til.

Er det andre ting du ønsker å gripe fatt i?

– Å få en økonomiplan på plass slik at trenere og ledere vet hva man har å forholde seg til. På den måten unngår man at klubben blir trenerstyrt, og sikrer at ting blir mest mulig rettferdig.

– Jeg er også opptatt av at vi skal få en god økonomi i klubben, og da er vi avhengig av å få inn en struktur som gjør dette mulig. Jeg ser også nyttigheten i å jobbe bedre på tvers av gruppene i idrettslaget, for å kunne dele på kompetanse.

Mer rakk vi ikke i denne omgang, men vi ønsker Leif Morten velkommen til klubben og er sikker på at han blir med på å løfte BIL fotball!