Lasse scoret to

Lasse Hansen Lien scoret to mål da Nordland vant 3-1 over Hålogaland i kretslagsturneringen på Bardufoss fredag kveld.

Lasse etter kampen mot Hålogaland

Lasse etter kampen mot Hålogaland

Angrepsspilleren ga Nordland 1-0 på et vakkert frispark fra 25 meters hold. Mo ILs Jasem Bavi sørget for 2-0, før Lasse igjen var frempå – denne gangen med hodet.

Før kampen var over reduserte Hålogaland én gang, slik at det til slutt endte 3-1 til Nordlandslaget. Det var en god revansj fra i fjor da tilsvarende oppgjør endte 4-1 til dagens motstanderlag.

– Jeg synes det gikk helt greit, kunne Lasse fortelle BILfotball.no rett etter kampslutt.

– Jeg synes jeg fikk litt lite baller i mellomrommet, selv om jeg møtte og var spillbar. Det var noe av temaet på spillermøtet, men satser på at det fungerer enda bedre i morgen, fortsetter han.

– Samhandlingen i laget funket bra ellers, og jeg fikk dessuten flere gode baller i bakrom som jeg ikke utnyttet godt nok. I morgen møter vi Troms, som har en stopper som er fast på G16-landslaget. Det blir nok tøft, men jeg skal forsøke å gjøre mitt beste, avslutter hurtigtoget.

På tribunen befant trenere fra de yngre landslagene seg, hvor de kunne se at Lasse fortsatte der han avsluttet i fjor – nemlig med å banke inn mål. Man skal ikke se bort fra at han blir å befinne seg i Porsgrunn denne sommeren også

I morgen spiller Nordland mot Troms, før de avslutter mot Finnmark på søndag.