Før kampen: Sortland (H)

BIL møter Sortland fredag, et Sortland-lag som har innledet sesongen sterkt.

Slo seriefavoritten

Etter en sjetteplass i fjorårets sesong, har de forsterket kraftig, både lokalt og fra utlandet(!). Sist lagoppstilling viste at de bare hadde med seniorspillere, en sterk kontrast til BIL.

Sortland slo seriefavoritt Mjølner i første serierunde, etterfult av 6-0 borte mot Lofoten. Sist helg spilte de 2-2 mot Mosjøen, en kamp Sortland – etter rapportene å dømme – dominerte.

BIL strutter naturlig nok av selvtillit etter to seiere på rad, en sterk prestasjon av et nyopprykket lag. De blåhvite håper å fortsette trenden og plukke nye poeng fredag, selv om det blir tøft.

Kapteinen mangler

Dessverre for BILs del vil kaptein og kanskje lagets viktigste spiller, Henning Gladsø, stå over kampen. En håndskade mot Medkila viste seg etter en undersøkelse torsdag å være et brudd, og han blir derfor borte i minimum to uker.

I tillegg til Henning, går mest sannsynlig kampen uten en syk Fredrik Dahle Moe også. Moe har okkupert venstrebackplassen på stødig vis mens Andreas har vært ute. Ute er også Alfon Slotvik (rygg) og Jey Jørgensen (ankel).

To spillere tilbake

Det virker imidlertid som om Fredrik Salhus, som har stått over de to siste kampene grunnet en fotskade, er klar til kampen. Det samme gjelder Andreas Hansten, som har vært plaget av sykdom.


TROPPEN


 [player_list 8774]