De mest leste nyhetssakene i 2017

Her er de mest leste sakene på BILfotball.no i 2016
På besøk i Zambia (sak 3)

På besøk i Zambia (sak 4)

BIL fotball legger ut stadig nyhetsartikler på denne siden, i tillegg til påmeldinger av ulike arrangement som fotballskoler og turneringer.

De to sistnevnte kategoriene er naturligvis prominent av de mest leste sakene. Disse er imidlertid ekskludert fra denne listen, da de ikke har noe særlig nyhetsverdi i etterkant.

Svært mange oppdateringer fra det som skjer i fotballgruppen legges imidlertid rett ut på Facebook, derfor er listen kanskje noe misvisende i forhold til hva som faktisk er mest lest fra oss.

Her er iallfall de sju mest leste sakene på denne nettsiden gjennom året som har gått:

1. Såååååå nære!

I oktober spilte BILs J14-lag kretsfinale mot Grand Bodø, etter å ha valset over alt av motstand i serien. Mot Grand ble det mye tøffere, men kampen ble svært jevn, og det måtte ekstraomganger for å skille lagene. Der trakk Grand det lengste strået.

Les hele saken

2. Joakim skal spille med Glimt

I mars deltok Joakim med Glimts U19-lag på elitekamphelg i Tromsø – mot de rødhvite. Joakim har tidligere trent med både Glimt og RBK, og etter en sykdomsplaget sesong, endte den likefullt med toppscorertittel for BIL og andreplass totalt i Hesa-serien med 18 mål på 16 kamper.

Les hele saken

3. Storseier

BILs a-lag startet sesongen med to uavgjortkamper hvor de slet med å score mål, til tross for et hav av sjanser.. Når den første seieren endelig kom løsnet det også skikkelig foran mål. Mai-kampen mot Meløy endte med hele 8-1, i en kamp hvor både Abdi Mustaf (2), August Einvik Kildal og Jørgen Sebaster Rodal scoret sine første mål på seniornivå.

Les hele saken

4. På besøk i Zambia

I januar skrev a-lagsspiller Marius Heide Horn om besøket i Zambia, hvor han og Bodø/Glimt-stjerne og tidligere BIL-spiller Ulrik Saltnes var og besøkte Magnus Lindseth, som er frivillig i idrettens fredskorps i regi av Norges idrettsforbund.

Les hele saken

5. Oliver klar for BIL

BIL har ikke for vane å signere spillere utenfra, men når det flytter til en fotballinteressert politistudent fra Oslo som har spilt på anstendig nivå, ja så må man bare slå til.

Les hele saken

6. Sevald debuterte i Nasjonal G14

Sevald har hatt et travelt år. I mai debuterte han for Nordland/Hålogaland sitt lag i den nasjonale serien for G14-lag, som vi har skrevet om her. I tillegg deltok han både på NFF Statoil sin talentleir i Sarpsborg, Nordlands kretslag og flere ulike regionale talentsamlinger. En kar vi forhåpentligvis kommer til å lese mer om i 2018.

Les hele saken

7. Damelaget vant spennende kamp

Etter en uavgjort og to tap mot Gruben tidligere i sesongen, skulle det endelig skje for BIL-damene, som i september vant 4-3 i en svært spennende kamp på Torghatten Arena hvor både Miriam Laumann og Ulvida Slotvik ble tomålsscorere.

Les hele saken

[box type=”info” size=”large”]Besøk BIL fotball på

> Facebook

> Twitter

> YouTube[/box]