Damelaget berget uavgjort

BIL-damene berget uavgjort etter å ha startet kampen med to tidlige scoringer imot.

Etter masse forfall, og ikke minst forfall fra alle fem keepere i troppen, reiste Roger Haugens mannskap jenter med kun tolv spillere. Emma Christine Haugen stilte opp som nødløsning på keeperplassen. Haugen er egentlig langtidsskadd med benhinnebetennelse, men keeperrollen funket tydeligvis helt greit, og hun gjorde etter rapportene en god innsats.

Dårlig start på kampen

Ulvida Slotvik og Emma Haugen er blant de uttatte.

Ulvida Slotvik og Emma Haugen

Gruben tok tidlig ledelsen i kampen, og før det var spilt et kvarter sto det 2-0 til hjemmelaget.

Ranaværingene har et meget ungt lag, og samtlige i troppen bestod av førsteårs juniorspillere.

Etter å ha fått ristet av seg skuffelsen fra åpningskvarteret begynner BIL å kommer mer inn i kampen, og de siste tjue minuttene før pause er laget godt med i kampen. Ti minutter før hvilen reduserer Miriam Laumann, før Gruben igjen gikk opp i en tomålsledelse etter 42. minutter.

Kjempet seg tilbake

Fem minutter etter sidebytte reduserer BIL nok en gang, denne gangen ved måltjuven Ulvida Arntzen Slotvik. Samme spiller utligner til 3-3 et kvarter senere.

Slotvik kunne også blitt matchvinner og tremålsscorer på et frispark som er svært nære å gi scoring.

Treneren fornøyd

Trener Roger Haugen var – i allfall sånn passe – fornøyd etter kampen.

– Vi fikk en dårlig start på kampen, men vi henger godt med etter det. Vi hadde med oss en tynn tropp, og en skadd utespiller i Emma Haugen måtte trå til mellom stengene, men hun spilte veldig bra. I tillegg vil jeg trekke frem Sille Emilie Olufsen i forsvar, og Miriam Laumann som jobber og sliter på spiss hos oss.

– Med tanke på den dårlige starten vi fikk, og at vi bare var tolv spillere, hvor av et par var småsyke, må man si seg fornøyd med ett poeng i dag, avslutter Roger Haugen på telefon et sted mellom Mo i Rana og Brønnøysund.