BIL solide på bortebane

Notice: Undefined variable: football_formation in /customers/0/1/d/bilfotball.no/httpd.www/wp-content/plugins/football-formation/includes/front_end.php on line 48

BIL vant 2-0 mot Medkila, etter å ha sikret seg et tidlig mål.

Fredrik Dahle Moe spilte sin andre kamp fra start

Fredrik Dahle Moe spilte sin andre kamp fra start

Til tross for mange sjanser og kontroll på matchen i andre omgang, måtte det vente helt til det nittiende minutt før den neste lå bak keeperen i Medkilas mål.

Forsiktig førsteomgang

En litt forsiktig førsteomgang ble erstattet med en meget overbevisende siste førtifem.

Ledermålet kom tidlig i første omgang. En ball slås langt i bakrom av Joakim Stormo Halsen. Hurtigtoget Lasse Hansen Lien løper fra forsvaret, og til tross for at han er under press, setter sekstenåringen ballen sikkert til side for keeper. Resten av omgangen var ganske kjedelig. BIL kontrollerte bakover, men kunne og burde ha utnyttet hjemmelagets ubeslutsomhet med ballen og presset høyere. Joakim Stormo Halsens stolpeskudd midtveis, og en centimeter for kort tå av Christian Haugen gjorde at det ble med det ene målet før pausen.

BIL-dominans

Joakim Stormo Halsen

Joakim Stormo Halsen

De siste førtifem, dersom man ser bort fra de første minuttene, ble styrt av BIL. Sjanser på sjanser ble spolert, og ikke før vi var på overtid kunne BIL trygge seieren. Innbytterne Espen Øverås og Suhaib Samatar kombinerer fint før det ender med at førstnevnte er fri inne i feltet. Der ble han stoppet med ulovlige midler av en Medkila-forsvarer.

Fra ellevemetersmerket var Joakim Stormo Halsen sikker som bare det.

Lovende takter

En god bortekamp av BIL-guttene, og spesielt Isak Helstad Amundsen begynner å vise prov på hva han er god for. 16-åringen har vist lovende takter så langt, og det blir spennende å følge ham og resten av tenåringene de neste kampene.

Spesielt førstkommende fredag, når sterke Sortland kommer på besøk til Brønnøysund.

Laget som startet:

1
Tommy
20
Dahle Moe
3
Tobias
4
Marius
38
Isak
11
Henning
9
Lasse
10
Joakim
8
Adrian
19
Mathias
21
Christian

[box type=”info”]KAMPFAKTA

Medkila – BIL (0-1) 0-2
0-1: Lasse Hansen Lien (9′)
0-2: Joakim Stormo Halsen, str (90′)

BIL (4-1-4-1): Tommy Horn – Isak Amundsen, Marius Horn, Tobias Korsgaten, Fredrik Dahle Moe – Henning Gladsø – Adrian Sandvik, Joakim Halsen – Mathias Gregersen, Christian Haugen, Lasse Lien

Kom inn: Espen Øverås (Mathias) 70′, Jørgen Rodal (Adrian) 74′, Suhaib Samatar (Lasse) 80′

Gule kort: 2x Medkila[/box]