BIL på Kippermocupen

Guttelaget vant, mens det yngste småguttelaget tapte finalen på antall cornere.

BIL deltok med seks lag i helga, to av de jentelag.

Lagene fra BIL var involvert i 32 kamper i helga, og gjorde hele 104 mål. Det gir et snitt på 3,25. I VM er det spilt like mange kamper i skrivende stund, og med ti mål færre. Med litt fantasifull logikk kan man  kanskje si at BIL er mer underholdende enn å følge med på VM. I tillegg var det langt billigere å reise til Kippermoen også.

JENTER 11

11-årsjentene spilte fem kamper og vant alle bortsett fra én, som var et knepent tap mot Olderskog. Trener Roger Haugen rapporterer om fin fotball og mange mål. Dessverre spilles det ikke sluttspill i denne klassen, noe som kanskje var like greit for de andre lagene. Dette var et samarbeidslag med IL Tjalg. Halvarten av J11s tjue scoringer ble for øvrig satt inn av Emma Anine Helstad Amundsen.

resultater
Halsøy 7-2
Fauske/Sprint 2-0
Overhalla 4-2
Leirfjord 5-0
Olderskog 2-3

JENTER 14

14-årsjentene deltok også, og var svært nære sluttspillplass. Trener Kurt Nilssen sitt lag startet bra med seier mot Olderskog i den første kampen. Dette ble fulgt opp med tap over Grønnåsen og Nesna. Hållingen måtte derfor slås med fem mål i siste kamp for å ha sjans i å komme videre som et av treerlagene. Seier ble det, med Agnes Bang ene scoring ble dessverre for lite.

resultater
Olderskog 2-1 (Tora Slotvik, Agnes Bang)
Grønnåsen 2-3 (?)
Nesna 1-5 (Regine Klausmark)
Hållingen 1-0 (Agnes Bang)

GUTTER 12

Gutter 12 spilte fem kamper og tapte ingen. Tre seiere og to uavgjorte er fasiten. Vi har ikke fått inn mer informasjon enn dette.

resultater
Rørvik 2-2
Namskogan 9-0
Tverlandet 4-2
Hållingen 3-0
Gullvikmoen 3-3

GUTTER 13

Gutter 13

Gutter 13

Gutter 13 imponerte skikkelig under turneringen, og spilte seg helt til finale, hvor det ble tap på knappest mulig margin. BIL tok ledelsen i førsteomgang ved Bendik Hemmingsen. Motstanderlaget Namsos utlignet etter pause, og i denne klassen blir likt resultat avgjort etter hvem som har fått flest cornere. Litt uenighet var det om hvor mange hvert lag faktisk hadde, men til slutt kom det frem at Namsos hadde fire, mens BIL bare hadde slått to hjørnespark i finalen.

resultater
Valnesfjord 6-0
Mosjøen 4-2
Hemnes 7-1
Grand Bodø 6-1

Sluttspill
Tverlandet 3-2
Overhalla 1-1 (vant på corner)
Namsos 1-1 (finale, tap på corner)

GUTTER 14

BIL-guttenes fjortenåringer føk gjennom gruppespillet med fire strake seiere. Laget inneholdt også flere underårige spillere, noe som gjør det mer imponerende. Til tross for dette, ble det stopp i kvartfinalen mot Fauske/Sprint, som ble for sterke.

resultater
Leifjord 2-1
Hållingen 4-1
Namsos 4-3
Spillum 6-5

sluttspill
Fauske/Sprint 1-5 (kvart)

GUTTER 16

BILs guttelag derimot, vant hele turneringen. Guttelaget manglet to spillere som hvilte foran u-landslagssamling, samt én på områdesamling i håndball. Det var tydeligvis ingen stor hindring. Det ble et meget ufortjent tap mot Namsos i første kamp, noe som bare viste seg å være et arbeidsuhell. De to neste gruppespill kampene ble vunnet på overbevisende vis. I sluttspillet ble først Tverlandet beseiret i kvartfinalen etter mål av Espen Øverås, før Bossmo ble beseiret 1-0 etter en tidlig frisparkscoring av Tobias Lund Korsgaten helt oppe i krysset. Finalekampen mot Mosjøen ble vunnet 2-0, etter at Adrian Sandvik og Lasse Hansen Lien gjorde mål i hver sin omgang.

resultater
Namsos 0-1
Olderskog 5-0 (Isak Amundsen 2, Stian Kristiansen, Espen Øverås, Trygve Sandnes)
Bossmo & Ytteren 4-1 (Espen Øverås 2, Lasse Hansen Lien, Tobias L. Korsgaten)

sluttspill
Tverlandet 1-0 (Espen Øverås)
Bossmo & Ytteren 1-0 (Tobias L. Korsgaten)
Mosjøen 2-0 (Adrian Sandvik, Lasse Hansen Lien)