BIL møter Fauske/Sprint lørdag

chrishorn

Chris Horn var tilbake i BIL-trøyen nå sist. Mot Fauske/Sprint er også Marius H. Horn klar til å forsterke laget (foto: HA).

Laget foresterkes foran helgens hjemmekamp. Skal BIL endelig innkassere en trepoenger?

Så langt har det ikke vært mye å rope hurra for.

Det begynte med uavgjort hjemme mot Meløy, før man kom hjem med halen mellom beina etter dobbelkamper i Bodø. Ikke nok med det, den påfølgende hjemmekampen mot Nordstranda endte også i tap.

De siste par kampene har det imidlertid vært noen lysglimt. 0-0 hjemme mot Mo 2 manglet alt bortsett fra scoring, og i det knepne bortetapet mot Nesna kom målene, men laget var ikke helt patent uten ball.

Nå har man fått inn flere spillere. Marius Heide Horn kan komme til å spille mot Fauske/Sprint. Forsvarsspilleren er på en lengre sommerferie, og kan brukes ut august.

Enda en mann som er tilbake er Chris Horn, også det en forsvarsspiller.

Som ikke det var nok, var den tidligere storscoreren Andreas Stormo på sin første trening på lange tider torsdag. For Stormo er det foreløpig ikke snakk om noe comeback, iallfall ikke før man er sikker på om kneet holder.

BIL-trener Bertil Einviks medtrener, Atle Øksnes, tror BIL endelig kan begynne å vinne kamper igjen:

Vi satser naturligvis på tre poeng i morgen. Denne uken har vi prøvd å få opp killerinstinktet på trening, og håper det skal gi resultater, sier han.

I tillegg til Chris Horn, som spilte årets første kamp mot Nesna forrige helg, har vi altså fått inn Marius Heide Horn, noe som gir oss et luksusproblem bakover på banen.

Det er ikke akkurat et problem vi frykter.

Helgens motstander Fauske/Sprint ligger midt på tabellen, med fire seiere, en uavgjort kamp og ett tap så langt.

Kampstart er satt til klokken 14:00, og kampen spilles på kunstgressbanen.

PS: Rett etter kampslutt, spiller BILs G16-lag mot Bossmo & Ytteren.