A-lagstallen 2014

Trener Roy Arve Pedersen presenterer her årets seniorstall.

Hei fotballvenner!

Her er åretes a-lagsstall for 2014-sesongen.

Stallen er foreløpig, og det kan skje endringer i løpet av våren og sesongen for øvrig. Stallen er tatt ut gjennom flere vurderingskriterier, og denne gangen ble det disse som kom med. Det vil bli en ny vurdering igjen i løpet av mai måned, og det vil selvfølgelig være fortløpende kontakt mellom gutte-, junior- og seniortrenerne, slik at det finnes muligheter for hospitering.

A-stallen består også i år av meget unge spillere, men de har også blitt tidlig krøket og har jobbet godt over tid. En blanding av rutinerte og unge spillere blir spennende å ta fatt på. Utfordringene er ofte store her i Brønnøysund, men vi har vært heldige med vær- og føreforhold til nå, derfor føler jeg at de fleste er kommet et godt stykke lengre enn på samme tid i fjor.

I trening vil det være en gruppe bestående av a-lagsspillere hor det hospiteres opp fra både junior- og guttelag. Fjerdedivisjonslaget vil da bestå av seniorer, juniorer og gutespillere. Så fremst det er mulig – og innenfor fysiske grenser, prøver vi å få fjerdedivisjonskamper og juniorkamper slik at juniorene kan delta på begge deler. Det er også meningen at guttespillere skal kunne spille juniorkamper innenfor rammene av belastning disse får gjennom sesongen.

Med måten vi prøver å håndtere treningsgruppene, ønsker vi å stimulere til økt egentrening og motivasjon for spillere til å ta steget opp og frem. Vi mener å ha funnet en løsning slik at ALLE spillere uansett treningsgruppe skal bli sett og få tilbakemeldinger på hvor de står i forhold til enhver spillegruppe. Det vil være muligheter for de som ønsker å trene mye, og de som ønsker å trene mindre.

Når dette skrives har guttelaget akkurat tapt finalen i kvalifiseringen til NM mot Bodø/Glimt, noe som kanskje var forventet, men guttene bet skikkelig ifra seg og kunne med litt hell ha fått et bedre resultat. Det finnes mange flotte talentfulle gutter i alle aldre i BIL, og vi ønsker å gi de så gode muligheter vi kan, for at at de skal kunne gjøre det de ønsker med idretten sin.

Til alle som forventningsfult har håper på en plass på et høyere nivå; Dere vil få samme muligheter som de som allerede er der. Det må gjøres en jobb for å få erfaring og ferdigheter nok til å ta et steg videre, noe jeg er sikker på at dere kommer til å gjøre.

Mvh

Roy Arve Pedersen
Sportslig leder og trener for BIL senior

[box type=»info»]A-lagsstallen 2014

Keepere

Dennis Berg Smalsundmo, 1999

Kristian Moen Slotvik, 1996

Utespillere

Aleksander Webjørnsen Pedersen, 1996

Alf-Andreas Flovik, 1995

Andreas Stormo, 1977

Atle Øksnes, 1981

Christian Lohne Haugen, 1997

Emil Engen Granås, 1995

Fredrik Salhus, 1997

Henning Borgen Gladsø, 1997

Joakim Stormo Halsen, 1998

Kai André Pedersen, 1985

Lars Harald Solbakk, 1995

Mario Ortega Quiroga, 1987

Marius Heide Horn, 1990

Mathias Gregersen, 1996

Simon Maasø, 1995

Sindre Auståker Johansen, 1992

Steffen Strøm, 1996

Steinar Borgen Gladsø, 1995

Syhayb Mahdi, 1997

Ørjan Valan Haugen, 1994[/box]