A-laget serieåpner hjemme mot Meløy

alaget2Terminlistene har så smått begynt å spikre seg for BILs lag.

Det har vært mye frem og tilbake, med kampendringer.  Nå ser det imidlertid ut som om det meste er på plass.

BILs kampkoordinator Arne Robert Hartvigsen har hatt sitt svare strev med å få oppsettet i boks. – Terminlisten må tilpasses slik at de kolliderer minst mulig med såkalte antilag. For eksempel så bør ikke a-laget spille samtidig som juniorlaget, og gutter bør ikke spille når junior har kamp, sier Hartvigsen.

Juniorlaget

Juniorlaget

BILs seniorlag starter sin sesong lørdag 27. april, hjemme mot Meløy. Helgen etter fortsetter det med dobbeltkampoppgjør i Bodø, nærmere bestemt mot Grand og Hulløy.

Hele elleve av totalt atten seriekamper for a-laget spilles på våren. – Det er en kjennsgjerning at mange flytter bort for å gå skole på høsten, og da må det bli slik, opplyser Hartvigsen.

Hele teminlisten til a-laget ser dere her.

bilgutter

Guttelaget

Først ut i årets seriespill er guttelagene. BIL 1 serieåpner allerede 14. april hjemme mot Åga, mens BIL 2 gjester Sandnessjøen to dager senere. Denne kampen går for øvrig på Vevelstad. Dagen etterpå skal BIL 3 til Mosjøen for å spille sin første kamp.

Onsdag 20. april shar juniorlaget premiere hjemme mot Herøy/Dønna.

Og slik fortsetter det, med flere kamper i uken for BILs lag.

Terminliste junior

Terminliste gutter

Øvrige terminlister er snart klare, og de vil dere finne under de forskjellige lagenes menyer på siden. Damelagets seksjon er også klar snart, med både spillerstall, terminliste og tabell.